top of page
Tennis Tuomola-volley2-web.jpg

Valmentajat

Tennis Tuomolan valmentajat ovat nuoria, innostavia valmentajia, joiden opastuksessa tennistuntisi on taatusti positiivinen ja energinen.
 

Valmennustiimiltämme löytyy laajaa kokemusta valmennuksesta ja erityisosaamista varsinkin aikuisvalmennuksesta. Kaikilla valmentajillamme on myös kilpapelaajatausta kansallisella tasolla, joten edistyneemmillekin pelaajille on valmentajillamme paljon annettavaa. 


Meille on tärkeää saada mahdollisimman moni innostumaan tenniksestä!

Eero_profiilikuva.jpg
Eero Tuomola, toiminnanjohtaja

Aloitin tenniksen 10-vuotiaana. Muutaman vuoden taukoa lukuunottamatta tennis on kuulunut isona osana arkeeni.

Oma kilpailijaurani sijoittuu enemmän junioriaikoihin; pelasin tuolloin maajoukkuueessa ja olin Suomen kärkeä omassa ikäluokassani, kansallisella tasolla.

Valmentamisen aloitin vuonna 2012. Näiden vuosien aikana kokemusta on kertynyt niin eri seuroista kuin myös kurssien järjestämisestä. Olen toiminut valmentajana Smash:ssä ja HLK:ssa sekä järjestänyt Unisport-tenniskursseja Viikissä ja Meilahdessa. Olen toiminut pääasiallisesti aina aikuisvalmentajana.
 

Tennis on mielettömän siisti laji, jota voi pelata läpi elämän! Minusta on mahtavaa tarjota aikuisharrastajille mahdollisuus kokeilla lajia, kehittyä ja pitää hauskaa tenniskentällä. Treeneissäni ei varmasti ole tylsää!

Riia_profiilikuva.jpg
Ria Laitinen

Aloitin tenniksen 5-vuotiaana ja siitä lähtien tennis on ollut iso osa elämääni. Kilpailemisen aloitin nuorena kansallisissa kisoissa ja pelasin myös SM-tasolla. Harjoittelin Espoon Tennisseuran kilparyhmässä, josta siirryin Pajulahteen PTA:han treenaamaan sekä opiskelemaan muutamaksi vuodeksi. 

 

Sittemmin kilpaileminen on saanut jäädä useiden ranneleikkausten vuoksi, mutta edelleen pelaan itse aktiivisesti. Valmentamisen aloitin vuonna 2010 oman peliurani ohella. Innostus valmentamiseen kasvoi entisestään omien loukkaantumisteni aikana. Palo kentille oli kova, joten aloin valmentamaan säännöllisesti ja jakamaan oppejani sekä tenniksen tuomia iloja valmennettavilleni. Kokemusta löytyy niin minitenniksestä, aikuisvalmennuksesta kuin kilpavalmennuksestakin.

Vilho_profiilikuva.jpg
Vilho Lahtinen päävalmentaja

Valmennusvuosia on oman tennispelaajan uran sekä liikunnanohjaajan AMK-opintojen jälkeen kertynyt jo vuosia. PK-seudulla toimivien monipuolisten valmennuskuvioiden lisäksi toimin tenniskurssien päävalmentajana Vierumäellä. Koen suurta innostusta nähdessäni omien valmennattavieni kehittyvän ja siksi tunneillani on varmasti kannustava ilmapiiri ja ennen kaikkea hyvä meininki.

Nelli_web.jpg
Nelli Lius

Aloitin tenniksen 7-vuotiaana tenniskoulussa, joka vei mennessään. Kilpaurani jatkui aina vuoteen 2020. Juniorivuosina kiersin turnauksia sekä kansallisella, että kansainvälisellä tasolla Suomessa ja Euroopassa. Tammikuussa 2016 muutin Yhdysvaltoihin Etelä-Carolinaan, jossa pelasin Lander Universityn NCAA-joukkueessa kevääseen 2020 asti.

Kilpaurani ohella olen valmentanut niin lapsia, nuoria kuin aikuisiakin erilaisissa ryhmissä ja leireillä. Valmentajana minulle on tärkeää luoda kannustava ja motivoiva oppimisympäristö, joka kasvattaa pelaajaa niin kentällä, kuin kentän ulkopuolellakin.

bottom of page