top of page

Yritystennis

Olisiko teidän yrityksessänne intoa yhteiselle urheiluharrastukselle? Tarjoamme kevennystä työpäivään 4–8 hengen porukoille, jotka haluaisivat aloittaa työpäivän tai pitää pienen breikin treenaamalla tennistä hyvän valmentajan opastuksessa?
 

Tarjoamme yrityksille viikottaisia valmennustunteja Länsi-Helsingin sydämessä, Meilahden Liikuntakeskuksessa. Valmentajina toimivat Eero Tuomola ja Lauri Ståhlberg.

 

Lisätietoja
  • viikottainen tunti yritykselle hintaan 170 euroa/h/kenttä (sis. ALV)

  • 1–2 kenttää (max 4 pelaajaa/kenttä), 3 kenttää mahdollinen joinakin aikoina

  • arkisin klo 9–13 välillä

Jos haluatte järjestää viikonlopputapahtuman, yksittäisen kurssin tms., otattehan yhteyttä!

Lauri_profiilikuva.jpg

Valmentajaesittely: Lauri Ståhlberg

Olen 30-vuotias helsinkiläinen tennisvalmentaja ja yrittäjä. Valmennusurani sai alkunsa 15-vuotiaana oman kilpatennisurani jälkeen, kun aloin valmentamaan junioreita. Opiskeluiden ohella valmennustyö jatkui aikuisvalmennuksen pariin, josta tuli sittemmin päätoiminen työni.

Nautin valmentamisessa eniten siitä kun pääsen olemaan kontakteissa ihmisten kanssa. Valmentaminen on myös erittäin palkitsevaa kun huomaa, miten valmennettavat oivaltavat vinkkejäni ja saavat onnistumisen tunteita kentällä. 

 

Valmennusmottoni on, että pidetään hauskaa kentällä ja kun fiilis on kohdillaan varmasti opitaan pelaamaan siinä sivussa!

Oppilaidemme kommentteja

Sky
Avatar 104

Johanna P.

Mukavaa ja laadukasta valmennusta. Pelaajat ja eri osaamistasot otetaan hyvin huomioon. Aloittelijakin pääsee nopeasti pelaamiseen makuun!

bottom of page